Stay Connected (live in de Kas)

Stay Connected (live in de Kas)

In juli 2020 vonden de eerste live uitzendingen van Stay Connected plaats, een reeks van live talkshows waarbij we met elkaar het gesprek aan zijn gegaan over zaken die ertoe doen in deze tijden van onzekerheid. In de eerste uitzending spraken we met Coco Olakunle (fotografe), Ruben Hoekstra (schrijver), Sahr John (entrepreneur) en Peter ten Wolde (host) over hun leven en (veranderend of ontbrekend) werk. De foto’s geven een kleine impressie van de avond. In de uitzending daarna spraken we met een ander panel bestaande uit Astrid Elburg (consultant, leiderschapsexpert en coach), Hussein Youssef (student) en Koen Steger (kunstenaar en uitvinder) over de waarde en betekenis van geld. Het is bijzonder om te ervaren hoe de kas voor dergelijke doeleinden aangewend kan worden. In september hopen we de laatste editie uit te zenden. Houd hiervoor Facebook in de gaten!

Geef een reactie