Amsterdamse Diaconie koopt Gastvrije Hoeve

Amsterdamse Diaconie koopt Gastvrije Hoeve

We hebben ‘m! Een Hoeve! De handtekeningen van Paul en Marten zijn onder de koopakte gezet. Hiermee is een grote stap in de verwezenlijking van ons nieuwste project “de Gastvrije Hoeve” een feit! Hier zal in de toekomst duurzaam voedsel gemaakt worden voor en door mensen die om verschillende redenen vastlopen in deze samenleving. Marten, onze boer en collega, gaat het project leiden. Als ondernemer (www.moma.amsterdam.nl) en buddy bij Het Wereldhuis combineert hij zijn passie voor duurzaamheid, mensen en sociaal ondernemerschap. ‘Op natuurlijke wijze gehouden kippen, en prachtige groente, niet voor een hippe markt, maar voor de daklozen, vluchtelingen en eenzame ouderen, dat is toch fantastisch! Om dáár een bijdrage aan te leveren, daar word ik echt enthousiast van!’ We houden jullie op de hoogte.

Geef een reactie