“Solidariteit in de Spaarndammerbuurt”

“Solidariteit in de Spaarndammerbuurt”

Corona werpt een schaduw over de alledaagse dingen. Maar juist wanneer het ‘donker’ wordt, vallen de kleine lichtpuntjes het meeste op. Ditta Westerbeke Opbouwwerker in de Spaarndammerbuurt stuurde dit mooie verhaal:

“Ik zou graag een gezin in financiĆ«le nood helpen met wat extra boodschappen in verband met de tekorten bij de voedselbank. Ik hoop dat jullie iemand weten”.

Dit berichtje kwam zaterdag binnen. We hebben deze dame gekoppeld aan Anna, die een extraatje goed kan gebruiken. Gisteren hebben ze samen boodschappen gedaan. Anna vertelde dat ze ontzettend blij was met deze steun. Ze ervaart het als een lichtpuntje in een zware tijd. Het laat opnieuw zien hoeveel impact en betekenis een ‘klein’ gebaar kan hebben!

Geef een reactie