Een open raam

Een open raam

Ze zeggen wel eens: “Als God een deur sluit, zet hij ergens anders een raam open.” In deze crisistijd, die op veel manieren “deuren sluit” zien we dat die ramen haast letterlijk openen.

Na de beslissing dat we de deuren van het Wereldhuis moesten sluiten, omdat afstand bewaren lastig gaat in onze eigen ruimte, kwam er direct een andere plek beschikbaar: De Regenboog Groep bood één van haar inloophuizen aan. Het is een mooie grote ruimte waar 44 mensen uit onze doelgroep dagelijks terecht kunnen. Samen met het Rode Kruis en Dokters van de Wereld staan iedere dag collega’s paraat om de bezoekers van een warme plek, een lunch en informatie te voorzien.

Het Wereldhuis is dagelijks (ook in de weekenden) tussen 10.00 en 15.00 uur actief vanuit het Huis van de wijk de Meeuw aan de Motorwal 300 in Amsterdam Noord. En kijk eens, wat een prachtige hoge ramen, wat een ruimte en wat een licht!

Geef een reactie