Kerkelijke vrijwilliger voor de Sociale Kruidenier gezocht

Voor het project De Sociale Kruidenier zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de werving van (non-food) goederen via de Amsterdamse kerken wil gaan aanjagen!
In iedere kerk die meedoet met onze wervingsacties is een ambassadeur (vanuit de gemeente) aanwezig die het project regelmatig onder de aandacht brengt bij de gemeente, nieuwtjes deelt, resultaten laat zien, kortom: iemand die de actie levend houdt.
We zijn op zoek naar een vrijwilliger die bekend is in de Amsterdamse kerkenwereld en die het contact met deze ambassadeurs wil onderhouden, hen regelmatig wil informeren en enthousiasmeren, daarnaast nieuwe kerken wil werven voor acties en zorgt dat de kratten worden opgehaald met onze Piaggo.

Chauffeur en Magazijnmeester voor de Sociale Kruidenier gezocht (Noord en Centrum)

De Sociale Kruidenier (locatie Noord en Centrum) is ook op zoek naar een chauffeur voor het halen en brengen van winkelproducten bij winkels, kerken en de Voedselbank. Interesse? Bekijk de vacature hier. Ook zijn we op zoek naar een magazijnmeester, zie voor meer info de vacature.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Jessie Verhave van de Sociale Kruidenier via info@socialekruidenier.nl of bel +31613342201.