Vrijheidsmaaltijd van het Wereldhuis

Op zaterdag 5 mei organsieert het Wereldhuis voor de vierde keer een Vrijheidsmaaltijd in de tuin van de Protestantse Diaconie. Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom voor een diner. We toasten op 5 mei en praten samen met vluchtelingen over vrijheid. Er is muziek, dans en er zijn verhalenvertellers van het Wereldhuis.

Wie zijn de mensen van het Wereldhuis, welke vrijheid zoeken zij in Nederland? Kennen buurtgenoten ook vormen van onvrijheid? Wat kunnen we voor elkaar betekenen?
Door middel van een open mic en zeepkist worden bezoekers uitgenodigd te vertellen wie ze zijn, waarom ze naar de maaltijd gekomen zijn. Je mag ook een statement maken en anderen vrede en geluk toewensen. Daarnaast is er muziek van de Wereldhuis Fusion band waarop gedanst kan worden!

Het programma:
17.00 uur inloop met muziek van de Wereldhuis Fusion band
17.30 uur welkom en een toost op vrijheid
17.40 uur start Vrijheidsmaaltijd
19.00 uur dansen en jammen met de Wereldhuis Fusion band
na 19.00 uur, napraten, nadansen en nazingen!

U kunt t/m 3 mei reserveren via deze link of bellen met Margriet 06-30108478  (we koken Halal en hebben ook vegetarische gerechten). Aan onze gasten met de juiste papieren vragen we een bijdrage van €10,-, ter ondersteuning van de mensen van het Wereldhuis.