Vacature Huisleider Mission House Amstelrank

12-16 uur per week
www.missionhouse.nl

Mission House en Functie Huisleider

Het Mission House is een internationale christelijke leefgroep van jongeren die van 1 september tot 30 juni een diaconaal vrijwilligersjaar in Amsterdam doen. Elk jaar start een nieuwe groep van 8 vrijwilligers die via het Erasmus+ programma vanuit heel Europa komen. Als de huisleider geef je leiding aan deze jongerengemeenschap; je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnenshuis, je geeft vorm aan de vaste gezamenlijke momenten zoals housemeetings en zinmomenten en je helpt met het oplossen van praktische en sociale problemen.

We vragen

Je bent intensief betrokken bij het vormgeven van het groepsproces en de gezamenlijke momenten. Je beheert het huishoudgeld, ziet toe op de huisregels, en doet mee aan representatieve werkzaamheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers en daarom is het belangrijk dat je vaak in de avonden aanwezig bent. Deze functie vereist veel flexibiliteit: je hebt drukke en minder drukke periodes. De functie is goed te combineren met een studie of een (bij)baan.

Je bent ten minste 21 jaar oud, gelooft in God, hebt een christelijke levensstijl en onderschrijft de doelstellingen van het Mission House. Je spreekt Nederlands en Engels, hebt leiderschaps- en sociale vaardigheden.

We bieden

Heb je belangstelling?

Projectleider:
Hanske Mulder
tel. 06-13966416
h.mulder@diaconie.org

www.diaconie.org
www.missionhouse.nl