Beheerder gezocht

De Diaconie van de Protestantse Kerk van Amsterdam zet zich al eeuwenlang in voor een rechtvaardige en barmhartige samenleving. Vanuit compassie en openheid ondersteunt de Diaconie dak- en thuislozen, vluchtelingen, mensen die eenzaam zijn of in armoede leven. De Diaconie blijft zich vernieuwen en richt zich ook op sociaal ondernemerschap en nieuwe vormen van opbouwwerk.
Wij zijn op zoek naar een:

Beheerder (32-36 uur) – met hart voor mensen

Wat houdt het werk in:

In het centrum van Amsterdam, tussen de Weesperstraat en de Hermitage, staan verschillende monumentale panden die worden verbonden door een toegankelijke binnentuin. Als beheerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op dit terrein van de Protestantse Diaconie. Een deel van deze panden wordt verhuurd aan maatschappelijke organisaties of gebruikt als evenementen, - en vergaderlocatie, een ander deel wordt gebruikt voor onze eigen diaconale projecten.
Je draagt zorg voor de gastvrijheid op en uitstraling van het hele centrum.
Je stuurt dagelijkse verschillende dagbestedingsprojecten aan. Voor onze huurders ben je het eerste aanspreekpunt als het gaat om technische vragen en problemen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op het terrein en stuurt mensen aan die werken aan het onderhoud van de gebouwen en de tuin.


Wat zijn de verantwoordelijkheden?