=wegens succes herhaald=

Hoftuin Zomerfeest: Het vriendelijkste festival van Amsterdam

Zondag 16 juni van 13.00 tot 19.00 uur in de Hoftuin & Kas, Nieuwe Herengracht 18

Hoe kijk jij naar de stad? En naar je medebewoners? Laat je verleiden met andere ogen te kijken naar jouw stad en haar inwoners tijdens het Hoftuin Zomerfeest. In hartje Amsterdam presenteren we een caleidoscoop aan verrassende ontmoetingen, ontdekkingen en dingen te doen.. voor alle leeftijden.

Zing mee met het Popup Choir, karaoke van het wereldhuis of het dak- en thuislozenkoor de Straatklinkers, ruil van kleding met je buur, leer salsa en dans op Nuevo Sabor, proef wijn van Jacq! Maak kennis met wat je kan doen voor de stad en wat de stad jou nog meer te bieden heeft. Kijk binnen bij Huis van de Tijd, De Sociale Kruidenier, eet mee bij BuurtBuik of Dignita Amsterdam en ga in gesprek met Firma Hoe Dan Wel / Burennetwerk Amsterdam. Laat je kleding customizen, leer haken, voetbal mee en proef bier uit de Bijlmer van Brouwerij Kleiburg. Of kom gewoon chillen bij het kampvuur!

Kom je ook naar het vriendelijkste festival van Amsterdam op deze nazomermiddag? In de betoverende tuin en kas van de Protestantse Diaconie Amsterdam waar sociaal ondernemen tot bloei kan komen, idealen tegen het licht worden gehouden, waar verwondering, ontmoeting en innovatie ontstaan.